Wie zijn de mensen?

Patrick Vermeulen

Patrick begon op zijn 17e als magazijn medewerker bij (destijds nog geheten) Stecom. De liefde voor Apple was op het eerste gezicht: “wanneer je alleen nog maar met saaie PC’s hebt gewerkt gaat er met Apple een hele nieuwe wereld open”.
Door zijn ervaring vanaf eind jaren negentig is hij ook de vraagbaak voor problemen waar niemand anders een oplossing voor heeft. Patrick oriënteert zit in de breedte, bijna overal weet hij een beetje van en weet hoofdzaken en bijzaken goed gescheiden te houden. Door zich niet op details te focussen ziet hij in grove lijnen altijd een oplossing.

Binnen ITG is Patrick altijd iemand die dingen probeert te vereenvoudigen. Automatisering is aan de achterkant technisch en complex. Het is de kunst om het aan de voorkant voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken: “Als je niet in een paar zinnen de oplossing aan je klant kan uitleggen, dan heb je de juiste oplossing nog niet gevonden”.

Opvallend: durft nee te zeggen tegen een klant

 

 

David Hoogendam

Onvermoeibaar in behulpzaam zijn. Dat zou een korte omschrijving van David zijn kracht zijn. Geen vraag is voor hem te gek, weet hij de oplossing niet dan weet hij hem te vinden. Wanneer je als klant met een probleem bij David aanklopt, dan gaat hij dit voor je oplossing. Linksom of rechtsom, hij komt er uit. David gaat door waar anderen stoppen en heeft altijd nog wat handige tips paraat.
David is de 'iKing': iCloud, iPhones, iPads enz, daar kan hij alles mee. Wanneer iCloud je bestanden synchroniseert naar plekken waar je het niet wil of niet waar je het wel wil is David de persoon die je moet vragen of het goed in te richten. Ook het puntje op de i weet hij daarin te vinden.
Ook is David altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En heb je iets bijzonders? David krijgt dat ongetwijfeld voor je aan de praat!

Daarnaast is hij door zijn grafische achtergrond en technisch inzicht een vraagbaak voor creatieve problemen. Na zijn grafische opleiding en een aantal jaren als grafisch ontwerper te hebben gewerkt is hij aan de slag gegaan voor Apple Nederland. Dat maakt hem de perfecte contactpersoon voor de creatieve sector.

Opvallend: heeft soms voor één probleem wel tien oplossingen

 

 

Patrick Top

Netwerk en Apple specialist.

 

 

Alwin van Wessel

Zijn loopbaan bij ITG begon hij als stagiair en maakte toen voor het eerst kennis met Apple. Al snel kreeg hij de smaak te pakken en is na zijn stage dan ook gebleven. Als rasechte Kootwijkerbroeker weet hij van aanpakken. Halve oplossingen komen in zijn woordenboek niet voor, het is goed of niet.
Alwin is iemand van de praktijk. Niet urenlang overleggen maar gewoon doen. Hij komt graag bij klanten op locatie om problemen op te lossen.

De sterke punten van Alwin liggen duidelijk in de techniek. Zo duikt hij meestal in de technische problemen met Microsoft 365, Unifi netwerkapparatuur en macOS Server-systemen. Netjes en correct helpen vind hij belangrijk. Menig klant vraagt naar Alwin. 

Opvallend: aan de hardware kant staat hij zijn mannetje: Alwin schroeft alles uit elkaar en ‘kapot’ zal je hem niet snel horen zeggen.

 

 

 

Gert van den Top

Gert is met ITG software partner van ITG solutions. 

Hij begon zijn loopbaan begonnen in de groensector en heeft jarenlang een eigen hoveniersbedrijf gerunt.

Gert liep altijd tegen het probleem aan dat er geen goede software beschikbaar was voor hoveniers. Hij wilde inzicht hebben in gewerkte uren, machine gebruik e.d.
'Wat er niet is, maar je dan maar zelf' en dus ging hij aan de slag als software programmeur om een eigen pakket te ontwikkelen.
Inmiddels zo'n 25 jaar later staat ITG Groen Pro bekend als één van de beste software pakketten voor de groene sector

Werkt al zo lang hij kan herinneren met Apple. Gert helpt ondernemingen graag naar een hoger niveau. Denkt mee en kent zijn kansen. 

Opvallend: zijn grenzelose enthousiaste werkt erg aanstekelijk.

Het team ontmoeten?
Neem contact op