Adobe Creative Cloud: meer dan je denkt

Met Creative Cloud for Teams heb je toegang tot een breed scala aan applicaties. Maar 90% van de gebruikers benut slechts 10% van de mogelijkheden.

 

Wat is er dan allemaal aan creatieve software beschikbaar? Hieronder een overzicht van de applicaties welke in de bundel te gebruiken zijn. 

 

Combineer, retoucheer en transformeer je afbeeldingen. Voeg nieuwe kleur toe aan je oude zwart-witafbeeldingen. Verwijder ongewenste elementen. Of verander een saaie achtergrond in een exotisch paradijs. Met Photoshop kan iedereen het.

Er komen voortdurend nieuwe functies bij om Photoshop sneller, slimmer en leuker te maken voor iedereen. Selecties zijn sneller en slimmer dan ooit, en het is eenvoudiger om het haar van mensen en huisdieren te definiëren en te verfijnen. Daarnaast kun je nu automatisch een deel van je afbeelding selecteren door het aan te wijzen en te klikken.

 

 

Met Illustrator kan iedereen logo's, verpakkingsontwerpen, webafbeeldingen en meer maken.

Tekst en objecten vervlechten

 

Lus, overlap en vervlecht ontwerpelementen met Intertwine om je werk een unieke diepte te geven.

Van instructievideo's tot praktische tutorials: Adobe levert alles wat je nodig hebt om snel de weg te leren in Illustrator.

 

 

Maak en publiceer boeken, digitale tijdschriften, e-books, posters en interactieve PDF's met InDesign.

Adobe InDesign is de toonaangevende software voor het maken van lay-out- en paginaontwerpen voor gedrukte en digitale media. Maak prachtige grafische ontwerpen met typografie van 's werelds belangrijkste lettertype-aanbieders en beeldmateriaal van Adobe Stock. Deel snel content en feedback in PDF's.

Beheer het productieproces eenvoudig met Adobe Experience Manager. InDesign heeft alles wat je nodig hebt om boeken, digitale magazines, e-books, posters, interactieve PDF's en meer te maken en te publiceren.

 

 

Ontdek geweldige import- en exportmodi voor makers van visuele content, die het plaatsen van video's op social media eenvoudiger maken. De interface is snel en intuïtief, en je beeldmateriaal krijgt een centrale plaats. 

 

Optimaliseer je video's en publiceer ze naar socialmediaplatforms zoals YouTube, rechtstreeks vanuit Premiere Pro. De nieuwe exportmodus beveelt instellingen aan en uploadt exports automatisch.  

 

Stem kleuren eenvoudig en nauwkeurig op elkaar af met Automatische kleuren en Auto-Match, aangestuurd door AI van Adobe Sensei. Kies je eigen stijl: aanpassen en bewerken is eenvoudig.

 

 

De Premiere Rush-videobewerkingsapp geeft je de creatieve flexibiliteit om je content te laten opvallen. Dankzij eenvoudige tools voor audio, bewegende beelden en meer, op desktop en mobiele apparaten, is het eenvoudiger dan ooit om video's te maken die aanslaan bij je doelgroep.

 

Adobe Premiere Rush is de videobewerkingsapp voor mobiele apparaten en desktop waarmee je onderweg creatief kunt zijn. Waar je ook bent, je kunt met je telefoon of computer hoogwaardige video's maken, bewerken en delen. Leuk, intuïtief en net zo snel als social media. De eenvoudigste manier om in de feed van je volgers te verschijnen.

 

 

Ontwerp interactieve animaties voor games, tv-programma's en het web. Breng cartoons en banneradvertenties tot leven. Creëer bewegende figuurtjes en avatars. En voeg actie toe aan e-learningcontent en infographics. Met Animate publiceer je snel content op meerdere platforms in vrijwel elke indeling en bereik je kijkers op elk scherm.

 

Creëer personages die tot leven komen.

Schets en teken expressievere personages met live penselen van Adobe Fresco waarmee je verf kunt vermengen en laten uitvloeien, net als met echte penselen. Laat je personages met hun ogen knipperen, praten en lopen met eenvoudige frame-voor-frameanimatie. En maak interactieve webbanners die reageren op gebruikersinteracties zoals muisbewegingen, aanrakingen en klikken.

Advies op maat?
Neem contact op