Je partner in de cloud: Dropbox for Business

In de cloud werken? Wat ons betreft doe je dat niet omdat het hip is maar alleen met een duidelijk doel en concrete voordelen.

En laten we die nou net toevallig hebben: Dropbox Business of Advanced

Dropbox is online opslag voor ál je data. Het werkt op je Mac's en iPhones, Windows en Android, tot Linux distributies aan toe. Echt cross-platform dus.

Waarom is Dropbox de beste?
Met Dropbox heb je direct vanaf je Mac toegang tot al je bestanden. Ook al is bijvoorbeeld je MacBook uitgerust met 'slechts' een 250GB SSD, dan nog heb je toegang tot vele terabytes aan data. Dit doet Dropbox door gebruik te maken van Smart-Sync.

En de beveiligiging dan?
Je bestanden worden bijzonder goed beschermd omdat Dropbox is opgebouwd uit meerdere beveiligingslagen die over een schaalbare, beveiligde infrastructuur zijn verspreid. Uiteraard word de data standaard voorzien van hoogwaardige encryptie en uitgebreide 2FA mogelijkheden.

Tóch getroffen door ransomware? Met diverse backupmogelijkheden, zowel off als online kunnen we u uitgebreid adviseren.

 

 

Met Smart Sync bepaal je zelf wat je online en offline gebruikt. Hiermee werk je direct op je Mac met de projecten die spelen. Zijn projecten afgerond dan schakel je ze terug naar de online modus, en nemen ze geen ruimte meer in beslag.

 

Of je nu ontwerper, video editer, architect of adviseur bent, Dropbox is zo in te richten dat het past bij jouw manier van werken. 

 

 

Je manier van werken past in Dropbox, je manier van samenwerken ook. Dropbox biedt slimme en eenvoudige tools om concepten met je klanten te delen en samen te werken met derden. Door middel van een link kan je grote bestanden veilig delen via internet.
Ook kan je klant bestanden aanleveren voor een nieuw project. Je krijgt direct een melding als ze zijn geupload zodat je aan de slag kan.

 

Met dropbox heb je overal en altijd toegang tot je bestanden. Werken vanuit huis of bij de klant is net zo makkelijk als werken op kantoor. Dropbox heeft ook een App voor de iPhone, iPad en Android en je kan je bestanden via een browser benaderen.


Werken met Dropbox is natuurlijk iets anders als met een traditionele server. Het valt of staat met een goede inrichting. ITG solutions helpt je bij het overstappen. We richten Dropbox voor je in, installeren het op alle werkplekken en geven óók de instructie hoe ermee aan de slag te gaan. Daarom kies je voor ITG!

 

Ja, ik wil ook Dropbox
Neem contact op

Meer over Cloud