Je netwerk goed geregeld met Unifi

Bij het beheren van uw bedrijfsnetwerk is het van groot belang dat u controle heeft over alle aspecten van uw netwerk.

Het beheren van een WiFi netwerk kan dan ook een complexe en tijdrovende taak zijn, maar met Unifi is het beheer van uw netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Unifi heeft u de mogelijkheid om het gehele netwerk op afstand te controleren, beheren en updaten, inclusief routers, switches en camera's. Het Unifi eco-systeem onderscheidt zich door een enorme range aan producten in één geïntegreerde interface aan te bieden, waardoor het beheer van uw netwerk zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk wordt.

Unifi is een vooraanstaande partij op het gebied van technologie, zowel in de MKB als de Enterprise markt. Het modulaire en uitbreidbare ontwerp van het Unifi eco-systeem zorgt ervoor dat uw netwerk altijd up-to-date is en dat u kunt blijven groeien naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt. Met Unifi heeft u de garantie dat uw netwerk veilig, betrouwbaar en snel is.

Bij Unifi begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we onze klanten een kosteloze inventarisatie en advies op maat aan. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw huidige netwerk te beoordelen en aanbevelingen te doen over hoe u uw netwerk kunt optimaliseren en laten groeien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kosteloze inventarisatie.

Modulair uitbreidbaar met uitgebreide switching-mogelijkheden, netwerkcamera's & telefonie.

Unifi wifi biedt verschillende beveiligingsfuncties, waaronder gasttoegang, firewall, VLAN en geavanceerde beveiligingsinstellingen. Hierdoor is het netwerk veilig en beschermd tegen externe bedreigingen.

Unifi wifi staat bekend om zijn slimme functies die het beheer en de prestaties van wifi-netwerken verbeteren.

Zoals slimme roaming: Unifi wifi maakt gebruik van slimme roamingtechnologie die apparaten naadloos tussen access points laat overschakelen terwijl ze zich verplaatsen. Hierdoor wordt de gebruikerservaring verbeterd en worden onderbrekingen in de wifi-verbinding voorkomen.

UniFi netwerken zijn flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf of consument. Het kan bijvoorbeeld worden geconfigureerd om bepaalde apparaten voorrang te geven boven andere op het netwerk, of om toegang te beperken tot bepaalde websites of apps.

 

Ik heb een specialist nodig
Neem contact op

Meer over Beveiliging, Cloud, IT, managed en Netwerk